Ströher

Ströher er en tysk virksomhed med store idealer. Alt hvad fabrikken gør, gøres efter dens værdier og filosofi: karakter, forudsigelighed og komfort. Ströhers fabrik og hovedkontor ligger i den tyske by Dillenburg og har over 130 års erfaring med fliser og klinker, indendørs såvel som udendørs.

Ströher laver mange forskellige slags fliser og klinker, men kernekompetencen er spaltklinker. Disse bliver brændt til en stor plade og derefter skåret igennem i midten for at lave to fliser i stedet for en. Fabrikken producerer produkter til private og virksomheder, fliser og klinker der bruges i hjemmet og på fabrikker. Ströher har hele tiden formået optimeret kvaliteten af fliserne, og de er ikke bange for at prøve nye brændingsmetoder af. Ströhers produkter lever op til egne forventninger, så den er sikker på også at leve op til kundens.

Produktlinjen leverer et klart ”statement” om hvem Ströher er. Her produceres fliser i en helt exceptionel kvalitet, der er frostsikre og skridsikre. Desuden er alle deres fliser og klinker produceret ved temperaturer, der gør, at fliserne fungerer som et lille skjold. Ströher har et bredt produktsortiment, der alle har den samme gode kvalitet. Ströher har fokus på miljøet og er meget opsatte på at følge de tyske lovgivninger om bæredygtighed, og stræber efter af gøre det endnu bedre.

Læs mere om Ströher her: Ströher