Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser (mosaikhjornet.dk)

 

Generelle oplysninger 

MOSAIKHJØRNET A/S

Kirkebjerg Parkvej 1

2600 Glostrup

CVR-nr.: 30717201

Telefon: (+45) 43 63 39 00

E-mail: info@mosaikhjornet.dk

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på ethvert salg og enhver leverance af varer fra Mosaikhjørnet A/S’ hjemmeside (herefter “Mosaikhjørnet”) til købere i Danmark. Betingelserne gælder uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser i køberens ordre eller accept, eller i andre dokumenter udfærdiget af køberen i forbindelse med handlen. Betingelserne kan kun fraviges ved særskilt aftale indgået mellem køber og Mosaikhjørnet.

 

Betaling og sikkerhed

Al betaling på mosaikhjornet.dk foregår via kreditkort. Alle transaktioner gennemføres af Reepay, som er certificeret efter PCI-standarden, der kræver at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. De kortoplysninger, du indtaster ved køb af varer på vores webshop, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre, der kan se eller gemme oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet først fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Det er muligt at betale online via følgende:

  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay

Alle priser på mosaikhjornet.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms og afgifter. De gældende priser fremgår på mosaikhjornet.dk på tidspunktet for ordreafgivelsen og fremgår af ordrebekræftelsen. Hos mosaikhjornet.dk opkræver vi intet gebyr for brugen af kreditkort. Bemærk at nogle udenlandske banker kan pålægge et gebyr på transaktioner i vores webshop. Gebyret opkræves direkte af banken, og vi kan ikke refundere det. For flere informationer, kontakt venligst din bank.

 

Fragtbetingelser

Varer købt online leveres kun indenfor Danmark, til bro-faste øer, og til en pris afhængig af vægten. Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden, men en oversigt kan også ses herunder. Leveringstiden vil normalt være inden for 2-5 hverdage, og skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi besked herom på mail. Alle vores forsendelser foregår typisk i samarbejde med enten GLS eller Danske Fragtmænd.

Til resten af Danmark, Færøerne, Grønland og udlandet indhentes en særlig pris for transporten – vi vil i den forbindelse gerne være behjælpelige i butikken, så ring venligst til en af vores sælgere.

Hvis vi selv opdager fejl eller mangler ved varen inden afsendelse, vil vi muligvis ikke kunne overholde leveringsbetingelserne, men vil kontakte dig hurtigst muligt. En mangel kunne f.eks. være, at vi ikke kan levere en sending i samme brænding, eller at en vare er i restordre.

 

Fragtpriser efter vægt:

VÆGT PRIS (inkl. moms)
0-20 kg (pakke) 125 kr.
20-3.000 kg (må stilles) 500 kr.
20-3.000 kg (kræver underskrift) 600 kr.
   

 

NB! Bemærk at varer afleveres/læsses af ved vognkant/kantsten eller så tæt på adressen, som chaufføren skønner muligt. Kunden vil selv skulle bortskaffe forsendelsesemballagen.

Mosaikhjørnet A/S bestemmer forsendelses-/transportmåden.

 

14 dages fortrydelsesret

Ved fjernsalg ydes der iht. Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret ved forbrugerkøb.  Fortrydelsesretten regnes fra den dag, hvor varerne modtages. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og derfra har du 14 dage til at returnere varen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mosaikhjornet.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte og udfylde standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal varerne returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage, dog senest inden for 14 dage. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør også er dit eget.

Der ydes ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven ved handelskøb (B2B), samt ved afhentningskøb.

 

30 dages returret

Som en ekstra service, udover Forbrugeraftalelovens 14 dages fortrydelsesret, har du samlet 30 dage fra modtagelse af dine varer, fuld returret. Dette betyder, at selvom du overskrider de 14 dages fortrydelsesret, giver vi dig ydermere 16 dage til at returnere dine varer, skulle du ønske dette. Varerne skal blot være leveret retur hos os inden udløb af de 30 dage Returvarer modtages, så vidt muligt, kun i uåbnet emballage, i pæn stand og mod medbragt eller medsendt faktura inden for 30 dage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til købers konto indenfor få dage, dog senest 14 dage efter. Ved returnering efter de 14 dages fortrydelsesret, er det ikke muligt at få refunderet eventuelle fragtomkostninger.

 

Returnering af varer samt reklamationer skal ske til:

Mosaikhjørnet A/S

Kirkebjerg Parkvej 1

2600 Glostrup

Telefon: (+45) 43 63 39 00

E-mail: info@mosaikhjornet.dk

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura.

NB! Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan finde fortrydelsesformularen her: Standard Fortrydelsesformular

 

Vigtig information omkring fliser

Hårdtbrændte fliser (monocottura og porcellanato) kan og må svinge i størrelserne, og alle typer natursten kan variere i polering/slibning, nuancer, strukturer og størrelser, hvorfor dette ikke kan godkendes som reklamation. Polerede fliser (blanke overflader) kan og vil blive ridset over tid, hvilket er en del af udseendet og derfor ikke reklamationsberettiget. Ved genbestilling kan samme tone/kaliber ikke garanteres. Kontakt os gerne inden køb, så vi kan forsøge at finde samme tone og kaliber.

NB! Vi anbefaler at hvid og lys keramik som udgangspunkt ikke fuges med sort, koksgrå eller stærkt-farvet cementbaseret fugemasse. Kontakt os for vejledning omkring dette inden fugning.

 

Reklamation og mangler

HUSK at kontrollere alle dine varer ved modtagelse. Keramiske materialer er fremstillet af naturprodukter, hvorfor de kan veksle i farvenuancerne. Fabrikanten, samt Mosaikhjørnet, kontrollerer dette, men der kan opstå pakkefejl i farver/mønstre og antal. Derfor opfordrer vi dem til at kontrollere alle de leverede varer for fejl ved modtagelse og senest inden de bliver opsat eller lagt. Dette naturligvis for, at vi kan rette eventuelle fejl.

Mosaikhjørnets ansvar er således betinget af, at der er reklameret, så snart manglerne kunne konstateres, og under alle omstændigheder inden anvendelse/nedlægning af de leverede varer. I forbrugerkøb skal reklamation ske inden rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. I handelskøb skal der reklameres uden ugrundet ophold.

Mosaikhjørnet A/S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Det bemærkes vedrørende mangelansvaret, at hvor der er tale om et naturprodukt, må køber forvente visse farve- og nuanceforskelle m.m., og mangelvurderingen vil derfor altid være konkret.

1. sorterings keramiske produkter fra Europa er produceret i overensstemmelse med UNI-DIN-EN standarder, hvorfor mangelvurderingen foretages i forhold til disse standarder.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger i rimeligt omfang. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende

 

Reklamationer sendes til:

Mosaikhjørnet A/S

Kirkebjerg Parkvej 1

2600 Glostrup

Telefon: (+45) 43 63 39 00

E-mail: info@mosaikhjornet.dk

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@mosaikhjornet.dk. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Behandling af personlige oplysninger

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

For at du kan indgå aftale med os på mosaikhjornet.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ingen personlige oplysninger, der registreres på hjemmesiden, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer opbevares på sikker vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Mosaikhjørnet. Mosaikhjørnet foretager kun registreringen af købers personoplysninger med det formål at kunne levere og fakturere varen til køber. Shopsystemet anvender derudover ”cookies” til styring af indholdet i indkøbsvognen. Ikke-personfølsomme oplysninger transmitteres og lagres elektronisk i u-krypteret form hos Mosaikhjørnet.

Personoplysningerne registreres hos Mosaikhjørnet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på mosaikhjornet.dk er Mosaikhjørnet A/S.

Som registreret hos Mosaikhjørnet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mosaikhjørnet A/S via e-mail info@mosaikhjornet.dk.

 

Cookies og logstatistik

På mosaikhjornet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer; hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på mosaikhjornet.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere mosaikhjornet.dk.

 

Force Majeure

Force majeure – strejke eller lockout i ind- eller udland, ildsvåde, større maskinskade, svigtende energiforsyning, krig eller krigslignende tilstand i ind- eller udland, udeblivelse eller forsinkelse af tilførsler af råstoffer eller halvfabrikata eller andre tilsvarende leveringsvanskeligheder – berettiger Mosaikhjørnet til efter sit skøn enten helt eller delvis at annullere ordren eller udskyde leveringen.

Tilsvarende gælder, hvis sådanne omstændigheder måtte indtræde hos Mosaikhjørnets (under)leverandører. En annullering af ordren eller udsættelse af leveringen medfører ikke pligt til at erstatte det tab, som eventuelt måtte være en følge heraf. Materialer og varer, som

Mosaikhjørnet ved indtræden af begivenheder som ovennævnte måtte ligge inde med, forbeholder Mosaikhjørnet sig ret til at anvende til hel eller delvis opfyldelse af accepterede ordrer efter sit bedste skøn. Hvis en begivenhed som ovennævnte alene bevirker, at opfyldelsen af aftalen fordyres for Mosaikhjørnet, er Mosaikhjørnet kun forpligtet til at gennemføre den, dersom køberen erklærer at ville holde Mosaikhjørnet skadesløs ved betaling af den af Mosaikhjørnet beregnede merpris.

 

Du kan finde fortrydelsesformularen her: Standard Fortrydelsesformular