Self er en italiensk fliseproducent med over 15 års erfaring med fliser, klinker og mosaikker. I løbet af disse år har Self udvidet sit salg fra kun Italien til Europa, Australien, Asien og USA. Self har deres kernekompetencer i små vægfliser, i forskellige mix de kalder for ”fusions konceptet”. Her blandes forskellige stilarter og formater – klassisk og moderne stil møder hinanden i et tidsløst og elegant design.
Self har også et ”Your style, Self made” koncept, hvor deres kunder er med til at designe deres egne fliser, så de får et helt personligt præg. I takt med deres vægfliser, har de selvfølgelig også gulvfliser, der er produceret til at passe sammen med vægfliserne, så Self leverer ikke kun et komplet design, men et design der er fuldstændig unikt. Udover kvaliteten af fabrikkens fliser, klinker og mosaikker, er Self karakteriseret ved deres hurtighed, høflighed og præcision, som udformer sig til et enkelt ord: Service.
Ud over fliser, klinker og mosaikker, sælger Self også lister og tilbehør til. Alt deres tilbehør bliver designet og produceret hånd i hånd med fliserne og klinkerne, så man får et komplet design. De tilbyder også specielle udsmykninger lavet af f. eks marmor og cement fliser, der passer ind i resten af designet.

For at læse mere om Self klik her: SELF