Ceramica Sant’Agostino

Ceramica Sant’Agostino har rødder i Italien, hvor de blev grundlagt i 1964 i Ferrara. De blev oprindeligt strategisk placeret langt fra konkurrenterne, så de havde en chance for at få en del af markedet i Italien. Eftersom de var nye i byen, var de nødt til at holde sig innovative og sørge for deres fliser, klinker og mosaikker var i god kvalitet. Sant’Agostino har været ledet af den samme familie siden virksomheden blev grundlagt, og det er stadig et ønske om at virksomheden forbliver i familien langt ud i fremtiden. Alle deres produkter bliver produceret og designet i Italien, hvorfra de bliver sendt ud verden over.

Bibeholdelsen af professionelle relationer, udviklingen af personalet, innovation, design og kvalitet, er alle områder Sant’Agostino fokuserer på. De mener også at produktionen af de perfekte produkter ikke er nok, men skal støttes op omkring med et stærkt netværk. Alle disse holdninger har sørget for, at de har en stor plads på det italienske marked, som har påvirket dem verden over og i sidste ende kan garantere et solidt produkt, der bliver leveret hurtigt og problemfrit.

Få år siden opgraderede Sant’Agostino deres showroom, så de fik omkring 1000 m2 at gøre godt med. Her viser de stolt deres fliser, klinker og mosaikker frem, i alle verdens størrelser og farver. Her har de også arkitekter ansat, så deres kunder kan få den bedst mulige service indenfor indretningen af deres bygninger. Sant’Agostino har desuden stor fokus på miljøet, og genbruger størstedelen af deres materialer.

Læs mere om Ceramica Sant’Agostino her: Ceramica Sant’Agostino