Self Style

Self Style er en italiensk fliseproducent med over 15 års erfaring med fliser, klinker og mosaikker. Self har løbende udvidet sit salg fra værende kun Italien, til resten af Europa, Australien, Asien og USA. Self har deres kernekompetencer i små vægfliser, i forskellige mix de kalder for ”fusions konceptet”. Her blandes forskellige stilarter og formater – klassisk og moderne stil møder hinanden i et tidsløst og elegant design.
Self har også et ”Your style, Self made” koncept, hvor deres kunder er med til at designe deres egne fliser, så de får et helt personligt præg.

Sammen med deres vægfliser, har de også gulvfliser, som er produceret til at passe perfekt sammen. Self leverer ikke kun et komplet design, men et design der er fuldstændig unikt. Udover kvaliteten af fabrikkens fliser, klinker og mosaikker, er Self karakteriseret ved deres hurtighed, høflighed og præcision. Ud over fliser, klinker og mosaikker, sælger Self også lister og tilbehør. Alt deres tilbehør bliver designet og produceret hånd i hånd med fliserne og klinkerne, så man får et komplet design. De tilbyder også specielle udsmykninger lavet af f.eks. marmor og cement fliser, der passer ind i resten af designet.

Læs mere om Self Style her: Self Style