Revigres

Revigres er en portugisisk producent, der blev grundlagt I 1977. Deres hovedkontor og fabrik ligger i Águeda, og de har showrooms i Lissabon og Águeda. Revigres’ porcelænsfliser og klinker er alle af den højeste kvalitet, og kan derfor anvendes, hvor man ønsker. På væg og gulv, indendørs og udendørs, og er vandtætte og resistente mod pletter og snavs. De kommer i mange forskellige størrelser, farver og design.

Revigres fliser, klinker og mosaikker bliver designet og udviklet af arkitekter, så de altid følger med de nyeste trends, og sørger for, deres kunder får det bedst mulige slutresultat. Udover at sælge til private, sælger de også til andre store virksomheder, og har lavet mange projekter verden over, til f.eks. Rolls Royce og Bentley. Når Revigres producerer eller designer deres produkter, om det måtte være fliser, klinker eller mosaikker, gør de efter fire grundsøjler: Innovation, Team Spirit, Ærlighed og konstant fokus på resultater.

Mosaikhjørnet handler med Revigres, da virksomheden har styr på produktionen og lagerforhold, og fliserne er i god kvalitet til en god pris.

Læs mere om Revigres her: Revigres