Porcelanosa

Porcelanosa er en spansk virksomhed med over 40 års erfaring, og er til stede i over 100 lande. De er en højt-respekteret virksomhed verden over, og har været nævnt i magasiner som Price Water House og The Financial Times. Porcelanosa har opnået deres popularitet gennem deres innovation og kvalitet. Virksomheden er en del af Porcelanosa Group der har over 5.000 ansatte.

Porcelanosa er kommet langt siden de kun producerede én ting, fliser. I dag har de fliser, klinker og mosaikker samt køkken/bad tilbehør, og moderne bygningsløsninger. Firmaet har stor fokus på kvaliteten, og vil ikke ”nøjes med” – enten er kvaliteten i top, ellers bliver fliserne ikke lanceret. Porcelanosa specialiserer sig i væg- og gulvfliser, med en stor variation inden for størrelser og design. Udover kvaliteten af fliser og klinkerne, er de fleste af dem også skridsikre, så de er ideelle på badeværelser og udendørs – specielt omkring pools. Udover kvaliteten på deres produkter, har Porcelanosa også et prioriteret fokus på miljøet. De har optimeret deres produktionsanlæg og minimeret spild igennem årene, så de opererer så bæredygtigt som muligt.

Mosaikhjørnet har handlet med Porcelanosa i mange år. Fabrikken producerer især vægfliser, der er helt unikke, og som andre fabrikker ikke formår at efterligne i samme høje kvalitet. Porcelanosa er en professionel fliseproducent, der ikke er til at komme udenom.

Læs mere om Porcelanosa her: Porcelanosa