Pastorelli

Pastorelli blev etableret i 1967, og har over 40 års erfaring med salg af fliser, klinker og mosaikker. Med to fabrikker beliggende i Savignano sul Panaro, og et design team med fokus på innovation og kvalitet, var Pastorelli en af de første fabrikanter til at producere gennemfarvet porcelæn. Gennem den lange periode Pastorelli har handlet med fliser og klinker, har de fået en masse erfaring inden for produktion og design, som de fører ud i deres produkter i dag. Ikke nok med at Pastorelli producerer bæredygtige design-og kvalitets produkter, er de er også medlem af Green Building Council Italia, som har fokus på energi besparelser, miljøet og design.

Pastorelli producerer også fliseserier, der har skaffet dem LEED certifikatet for bygninger, hvilket betyder at serierne bliver lavet af 50% genbrugssten, og bliver produceret med omtanke for miljøet, så man bruger så lidt energi som muligt i produktionen af fliser og klinkerne. Pastorelli sælger deres produkter til virksomheder og private, og til store projekter i hele verden. Pastorelli er en del af Group Del Conca, som ejer 3 forskellige virksomheder som alle sælger fliser klinker og mosaikker. Dette har gjort dem meget synlige i deres hjemland Italien, men også i resten af verden.

Mosaikhjørnet handler med Pastorelli, da virksomhedens produkter både er af høj kvalitet og prisvenlige. Produktionsapparatet og lagerkapacitet gør det muligt at levere til små og store projekter.

Læs mere om Patorelli her: Pastorelli