Original-Style-Logo

Original Style er en engelsk producent, der blev etableret I 1986 I Devon. Virksomheden producerer fliser, klinker og mosaikker i høj kvalitet, der bliver solgt verden over, gennem individuelle virksomheder, der har lige så stor passion for kvalitetsfliser og mosaikker som dem. De sælger alt fra væg og gulv fliser til mosaikker lavet af glas, porcelæn og sten.

I 1986 da Original Style begyndte at producere deres varer, var det til søster selvskabet Stovax, der bygger pejse. Her leverede Original Style fliser der passede til, men fandt hurtigt ud af, at deres fliser kunne bruges mange andre steder, og begyndte derefter at specialisere sig i fliser og klinker. Det var i 1990’erne, de begyndte at håndmale deres fliser – Disse var så populære i USA, at de måtte åbne en butik i Boston. I stedet for at smide de fliser, klinker og mosaikker ud der ikke var i den første klasse kvalitet de ønskede, blev de solgt i en ”Second choice” butik, ved siden af deres første butik i Devon.

I 1997 opkøbte de The Winchester Tile Company, for at tilføje en masse håndproducerede fliser, til deres voksende portefølje. Denne tilføjelse gav dem også mulighed for at producere vandtætte og skridsikre fliser. Fra omkring år 2000, begyndte de at tilbyde deres kunder, og også resten af verden,            

natursten, glas og mosaikker. Takket være deres høje kvalitet-og bæredygtige design, kunne de åbne en ny stor butik i Plymton, England.
I 2010 lancerede de en ny serie fliser og klinker med en exceptionel kvalitet, der kunne bruges i hjemmet, men også på fabrikker og andre arbejdspladser, da de også er skridsikre.
I dag har de et kæmpe udvalg af glas, keramik og porcelæns væg-og gulv fliser i traditionelle størrelser og store formater, mosaikker lavet af sten, glas metal, træ, bambus og endda skaller fra konkylier og muslinger. Den nyeste form for ink-jet teknologi gør, at de kan producere fliser og klinker der ligner cement, træ og metal.

Mosaikhjørnet arbejder med Original Style, da de har et bredt udvalg af produkter, der er i den grad er henvendt til den private forbruger. Firmaet er i høj grad med på tidens trends.

Læs mere om Original Style her: Original Style