Montana

Montana

Dansk design, kvalitet og manufakturering siden 1982

Montana er en anerkendt dansk møbelvirksomhed med fokus på funktionelle og fleksible møbelsystemer. Virksomheden blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og har siden etableret sig som en markant aktør inden for designmøbler i Danmark og internationalt.

Designfilosofien bag Montana bygger på en forståelse af, at vi mennesker har en iboende frihedstrang til at kunne skabe vores egne personlige rum. Montana er kendt for sit modulopbyggede møbelsystem, der netop giver mulighed for at skabe skræddersyede løsninger, så man kan skabe sit eget personlige rum, der lever op til ens specifikke behov og æstetiske præferencer.

Virksomheden skiller sig ud ved, at hvert møbel bliver designet og produceret i Danmark af dygtige håndværkere på Montanas fabrik i den lille fynske by Haarby. Montana lægger stor vægt på bæredygtighed og bruger miljøvenlige materialer og produktionsmetoder.

Montanas designs har vundet flere priser og er blevet anerkendt internationalt for deres innovative tilgang til møbeldesign og deres evne til at tilpasse sig skiftende behov i samfundet og indretningsstile. Virksomheden har opnået popularitet og anseelse som et symbol på dansk design og kvalitet.

Montana_Home_22_23_S01_Bathroom_Balsamic_RIPPLE_SHELFIE_Flint_PREPPY_Hazelnut_H
Montana_Home21_22_Bathroom_Truffle_BeigeGrains_H

Montana Bathroom

Skræddersy dit helt personlige badeværelse med badeværelsesmøbler fra Montana

I Mosaikhjørnet er vi stolte af at være forhandlere af Montanas badeværelsesmøbler; Montana Bathroom. Ligesom Mosaikhjørnet er Montana indbegrebet af kvalitet og godt design. Med badeværelsesmøbler fra Montana kan du nemt skabe lige det badeværelse du drømmer om, som oser af personlighed og luksus.

Montana Bathroome er et fleksibelt badeværelsessystem, som består af 10 opbevaringsmoduler i 12 mm vandtæt MDF, 14 vaskunits, 11 spejle og 2 forskellige greb. Alle badeværelsesmøblerne kommer i alle Montanas 41 miljøvenlige farver. Alle moduler, spejle, håndtag og døre kan vælges i alle Montanas 41 vandbaserede og miljøvenlige lakfarver. Montanas badeværelsesmøblerne er en del af Montanas originale System og er certificeret med det danske indeklima-mærke.

Montana_Bathroom

Farver og overflader

Montana Bathroom tilbyder dig ubegrænsede muligheder for at skabe et badeværelsesmiljø, der er helt unikt og som afspejler din personlighed, æstetik og funktionelle behov.

I Montanas badeværelsesunivers betyder farver alt, og det er et af de mest afgørende redskaber når man vil sætte sit eget personlige præg på sit badeværelsesmøbel.

Hvis du ønsker en klassisk og nedtonet luksus, kan du for eksempel vælge at holde alle badeværelsesmodulerne i en neutral farve. Du kan også skabe en harmonisk æstetik ved at sammensætte badeværelsesmøblerne i forskellig farver inden for den samme farveskala.

Udforsk Montanas brede farvepalette og se alle mulighederne for at lege med personlige detaljer og skabe et badeværelse, der afspejler din personlige æstetik. Alle moduler, spejle, greb og døre er tilgængelige i samtlige af Montanas 41 lakfarver, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse hvert element præcis som du ønsker dem.

Se alle farverne her!

Når du vælger et badeværelsesmøbel fra Montana, så vælger du samtidig et produkt, som har opnået EU’s miljømærke EU-Blomsten. Dette har Montana opnået, som en af de første i Europa, da de i 2007 gik over til udelukkende at bruge vandbaserede lakker, hvilke ikke indeholder nogle former for sundheds- eller miljøskadede opløsningsmidler.

Læs mere om Montanas certificeringer og miljøhistorie her!

Montana_Home21_22_Bathroom_Truffle_BeigeGrains_Detail01_H

Bordplader og Vaskeunits

Montana Bathroom bordplader og vaskeunits (bordplader med integreret vask), kommer i tre forskellige farver: White, Beige Grains og Black Grains. De er lavet af 12 mm Rector®, som er et ultralet og højkvalitets kompositmateriale.

Montanas badeværelsesvaske er støbte så vask og bordplade går i ét. Det giver dig et stilrent og harmonisk badeværelsesmøbel.

12 mm Rector® er et yderst robust materiale med en silkeblød overflade, der er vandafvisende, forhindrer bakterievækst og er modstandsdygtig mod kemikalier og skrappe rengøringsmidler. Rector® er et polyesterbaseret materiale af harpiks og pigmenter.

Du kan læse mere om pleje og rengøring af Montanas Rector® vaske og bordplader her.

Som standart leveres Montana Bathroom bordpladerne med et 35 mm taphul placeret i midten af vasken. Under vasken har skuffen en hul, så der er plads til ventilen. Hvis du ønsker en specialdesignet vask, så hjælper vi dig også med det.

Montana Greb G1

G1-Greb

G1-grebet er cylinderformede greb, som er udformet med et integreret fingregreb. Disse lakerede greb har en længde på 16 mm og en diameter på 12 mm. Det er muligt at montere grebet på alle Montanas badeværelsesmøbler. G1-grebet fås i børstet aluminium, messing og Montanas 41 vandbaserede lakfarver.

Montana Greb G7

G7-Greb

G7-grebet er cylinderformet med en gribeskive i klar slebet akryl. Grebet kommer i alle Montanas 41 vandbaserede lakfarver, og har en længde på 16 mm og en diameter på 12 mm. Du kan uden problemer montere G7-grebet på alle Montanas badeværelsesmøbler.

Montana_Home_22_23_S04_Bathroom_Monarch_AROUND_Camomile_H

Spejle

Forkæl dit badeværelse med et elegant touch af funktionalitet og æstetik med badeværelsesspejle fra Montanas Colour Frame Mirror-serie. Spejlene kombinerer ikke kun form og funktion, de giver dig også mulighed for at skabe dit helt unikke og personlige udtryk på dit badeværelse.

Spejle til badeværelset fra Montana er sammensat af 4 mm forsølvet glas, som er monteret på en 12 mm vandafvisende MDF-plade med en spejlramme på 13 mm. Spejlene skiller sig ud med deres moderne design og unikke spejlramme, der kommer i alle Montanas 41 lakfarver. Uanset om du foretrækker en stilren og klassisk indretning eller ønsker at eksperimentere med farver, så giver Montanas Colour Frame Mirror-serie dig et væld af kombinationsmuligheder – her er der noget for enhver smag.

Badeværelsesspejlene fra Montanas Colour Frame Mirror-serie tilbyder ikke kun en stor variation af farver, men også af størrelser og former. Det giver dig mange valg- og kombinationsmuligheder, så du kan finde det perfekte spejl, der passer til dine æstetiske præferencer og badeværelsets dimensioner.

At vælge et spejl til dit badeværelse handler ikke udelukkende om funktion; spejle er en vigtig brik i din indretning og en måde, hvorpå du kan skabe dit drømmebadeværelse.

Se det store udvalg af Montana badeværelsesspejle i kataloget her!

Montana_Home20_21_AID_Masala_Rack_Truffle_02_H

Knagerækker

Forkæl dig selv og dit badeværelse med Montanas funktionelle og stilrene knagerækker fra Montana Coat Racks-serien. Knagerækken fås i to versioner: K1212 med 6 knager og K812 med 4 knager. Begge knagerækker er lavet af 12 mm vandresistent MDF og måler henholdsvis B. 69,6 x H. 10 cm og B. 46,8 x H. 10 x D. 1,2 cm. Knagerækkerne er tilgængelige i Montanas 41 farver, så du kan tilpasse dem til din personlige stil og badeværelsesindretning.

 

Montanas knagerækker er fremstillet med fokus på holdbarhed og kvalitet. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at knagerækkerne ikke kun er smukke, men også funktionelle og holdbare i et fugtigt badmiljø.

Uanset om du vælger K1212 med 6 knager eller K812 med 4 knager, vil Montanas knagerækker tilføje en subtil elegance til dit badeværelse og gøre organiseringen til en stilfuld oplevelse.

Skab orden med flair med Montana Coat Racks, der passer lige til dine behov.

Se knagerækkerne i kataloget her!

Billedgalleri

Kataloger, Monteringsmanual og Tekniske Tegninger