Imola

Imola er en italiensk producent, der blev grundlagt i 1874 af Giuseppe Bucci. Virksomheden producerer en lang række fliser, klinker og mosaikker, der følger de seneste trends indenfor arkitektur, både indendørs og udendørs. Imola har mange forskellige produkter og stilarter, så de kan møde de fleste udfordringer og ønsker kunderne måtte have. Om det er traditionelt, moderne eller rustikt kan Imola altid finde en design løsning. Deres kollektioner af fliser og klinker, som er af højeste, italienske kvalitet, bliver konstant udvidet og udviklet, så de møder de høje standarder der er på markedet.
Med over 140 år siden den første ovn blev tændt, er Imola drevet af en tørst for fremskidt, som tydeligt er gjort klar af deres kvalitet og design. I 1913 besluttede de at holde fokus udelukkende på fliser og klinker, så de kunne opnå en perfekt balance mellem stil og teknologi. Denne balance er symboliseret i deres logo; en arbejdende bi.
Imola har deres eget showroom i Italien, på omkring 3000 m2, med rigeligt plads til at vise deres historie, og alle deres kollektioner.
For Imola er kvalitet vigtigt, men miljøet er lige så vigtig. De producerer deres fliser, klinker og mosaikker med omtanke for miljøet, så produktionen er så bæredygtig som muligt. De har haft fokus på bæredygtighed siden 1998, hvor de modtog deres første certifikat for bæredygtighed. Imola genbruger 98% af deres spild, og de har minimeret deres brug af benzin, hvor de på daglig basis sparer 11 ton.

Mosaikhjørnet samarbejder med Imola især på baggrund af firmaets professionelle tilgang. Alle produktioner er omhyggeligt gennemarbejdet både i design og produktionen.

 For at læse mere om Imola her: Imola