Apavisa

Apavisa er en spansk producent med hovedkontor beliggende i Castellon, der specialiserer sig i fliser, klinker og mosaik af den højeste kvalitet. Deres fabrik forbinder den nyeste kvalitet inden for produktion med højtuddannede medarbejdere, for at få lavet de bedst mulige fliser og klinker. Fabrikken og kontoret strækker sig over 200.000 M2, hvor alt bliver produceret og designet. Apavisa fliser, klinker og mosaikker bliver solgt i mere end 90 lande, hvor de hele tiden søger nye markeder at tilbyde deres ekspertise og kvalitetsprodukter på. Udover salg fra deres showrooms, laver Apavisa også store projekter i mange forskellige lande. Råmaterialerne, Apavisa anvender, bliver nøje udvalgt, så en høj kvalitet altid sikres. Den høje kvalitetssikring har ført til, at deres fliser blev valgt til over 3000 store projekter rundt omkring i verden i det forgangne år.
Apavisa’s fliser og klinker kommer i over 150 farver – næsten 600 produkter og 9 formater.
Udover bæredygtige design- og kvalitetsprodukter, har Apavisa et højt fokus på bæredygtighed inden for produktionen af deres varer. De genbruger både vand og materialer, de bruger til produktionen. Apavisa har stor respekt for miljøet i produktionen, og forstår også vigtigheden af genbrug i form af råmaterialerne til fliserne.

Apavisas værdier kan sammenfattes i 4 ord – Teknologi, Innovation, Design og Service.

Mosaikhjørnet handler med Apavisa på grund af deres høje kvalitet, et velfungerende produktionsapparat og lagerfaciliteter samt et højt serviceniveau.

Læs mere om Apavisa her: Apavisa