Original Style

Original Style

Original Style er en engelsk producent, der blev etableret i 1986 i Devon. Virksomheden producerer fliser, klinker og mosaikker i høj kvalitet, der bliver solgt verden over. De sælger alt fra væg- og gulvfliser til mosaikker lavet af glas, porcelæn og sten. I 1986, da Original Style begyndte at producere deres varer, var det til søster selvskabet Stovax, der bygger pejse. Her leverede Original Style fliser der passede til, men fandt hurtigt ud af, at deres fliser kunne bruges mange andre steder, og begyndte derefter at specialisere sig i fliser og klinker. Det var i 1990’erne, de begyndte at håndmale deres fliser, som var så populære i USA, at de måtte åbne en butik i Boston.

I 1997 opkøbte de The Winchester Tile Company, for at tilføje en masse håndproducerede fliser, til deres voksende portefølje. Denne tilføjelse gav dem også mulighed for at producere vandtætte og skridsikre fliser. Fra omkring år 2000, begyndte de at tilbyde deres kunder natursten, glas og mosaikker. Takket være deres høje kvalitet-og bæredygtige design, kunne de åbne en ny stor butik i Plymton, England. I 2010 lancerede de en ny serie fliser og klinker med en exceptionel kvalitet, der kunne bruges i hjemmet, men også på fabrikker og andre arbejdspladser, da de også er skridsikre. I dag har de et kæmpe udvalg af glas, keramik og porcelæns væg- og gulvfliser i traditionelle størrelser og store formater, samt mosaikker lavet af sten, glas metal, træ, bambus og endda skaller fra konkylier og muslinger.

Mosaikhjørnet arbejder med Original Style, da de har et bredt udvalg af produkter, der er i den grad er henvendt til den private forbruger. 

Læs mere om Original Style her: Original Style   

Skriv et svar