Tegning af Mosaikhjørnet i Glostrup

Mosaikhjørnet udvider

Siden 1970, hvor Ulf begyndte at forhandle mosaikker til private, har Mosaikhjørnet fået tre butikker og en webshop, og har udvidet sortimentet og fører i dag en bred vifte af produkter. Mosaikkerne er her stadigvæk og tegner en rød tråd mellem fortid og fremtid. Og ligesom med alle de andre produkter, forsøger Mosaikhjørnet hele tiden at tilbyde et sortiment af høj kvalitet, der afspejler tidens tendenser. 

”I 1984 købte vi et lager i Glostrup, som langsomt blev konverteret til den store butik, vi har i dag. Lageret lidt længere nede af vejen fik vi senere, hvor vi i dag har 2000 m2 lager”, siger Tanja.

Tanja har altid vidst, at hun en dag gerne ville træde ind i firmaet. Og da hun som 6-årig bliver spurgt om, hvad hun vil være, når hun bliver stor, er hun ikke i tvivl; “jeg siger meget højt og tydeligt, at jeg skal overtage mine forældres virksomhed”.

Begejstringen for mosaik og fliser voksede efterhånden. Hun var med på arbejde om lørdagen, og fik hurtigt lov til at hjælpe både i butikken og på kontoret.

”Jeg skulle dog gå mine egne veje først, før jeg til sidst kom tilbage for at prøve kræfter med Mosaikhjørnet”, fortæller Tanja.

Tanja overtog i 2007 virksomheden ved et generationsskifte, netop hvor finanskrisen startede kort tid efter. Og selvom de sidste par år har været udfordrende, så har Tanja fortsat en tro på, at Mosaikhjørnet med passionerede medarbejdere, en god portion ansvarsfølelse og stærk faglighed vil opfylde virksomhedens mission om at levere et aktuelt og mangfoldigt udvalg af fliser, klinker og mosaik til private forbrugere og virksomheder i Danmark og give professionel og kvalificeret rådgivning.

”Vi vil fortsat være en af de førende specialister i fliser, klinker og mosaik”, afslutter Tanja.

Mosaikhjørnet i dag

Siden overtagelsen i 2007 har Mosaikhjørnet arbejdet mod at kunne tilbyde arkitekter og entreprenører hjælp til flisevalg i forbindelse med forestående projekter. Klaus Byberg, Mosaikhjørnets kørende sælger og projektleder, tager gerne ud i forbindelse hermed. Med Tanja ved roret, har Mosaikhjørnet formået at videreføre energien til at afsøge nye muligheder og har siden projektforretningens opstart, leveret fliser til en lang række spændende projekter blandt andet; Københavns Hovedbibliotek, Tivoli Hotel & Congress center, Isbjerget, fitness dk og Hotel D’Angleterre.

Mosaikhjørnet består i dag af en webshop og tre inspirerende butikker og showrooms, stadig et i Brønshøj og Glostrup, men nu også et i Aalborg. De tre butikker har alle et bredt udvalg af kvalitetsfliser, klinker og mosaikker samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.