Provenza

Provenza en stor spiller inden for fliser, klinker og mosaikker fra Italien. Siden Provenza blev grundlagt i 1975, har de udviklet deres produkter i takt med udviklingen af keramik. De stræber efter den bedst mulige kvalitet, og det bedste design. De opgradere derfor hele tiden deres ovne og produktionsmaskiner, så teknologien og kvaliteten er i top. I 2009 blev Provenza overtaget af Emilceramica gruppen, med intentionen om at styrke deres nuværende vision, produkter og værdier. Emilgroup så at Provenza altid var med på de nyeste trends og deres produkters kvalitet altid var i top, og det ville de gerne være en del af og gøre endnu bedre, og det var derfor de valgte at opkøbe Provenza.

Provenza’s fliser, klinker og mosaikker bliver alle sammen produceret og designet i Italien, på et af Emilgroups to fabrikker, hvorfra bliver de sendt ud til mere end 70 lande. Provenza laver også store projekter overalt i verden, hvor deres ekspertise er velkendt. Udover et stærkt brand, er Provenza også meget miljøbevidste. De genbruger 100% af vandet de bruger i deres produktion, samt genbrug af spild fra produktionen. De har deres egen generation af el og varme, og alle deres pakningsmaterialer er også genbrugelige.

Mosaikhjørnet handler med Provenza, da fabrikken har vist igen og igen at producere nye fliseserier i tråd med seneste design- og flisetrends.

Læs mere om Provenza her: Provenza