Granitifiandre

Granitifiandre

Granitifiandre er et italiensk firma, der er at finde i over 110 lande. En virksomhed der samler det bedste af Italien i form af design og kvalitet. Med over 50 års erfaring producerer Granitifiandre kvalitetsprodukter, med et bæredygtigt design. Her produceres fliser, klinker og mosaikker til både væg, gulv, indendørs og udendørs. Granitifiandre leverer både til virksomheder i Italien og resten af verden. Særligt nævneværdigt har de samarbejde med Ferrari, Armani, Jaguar, Dior og Nike. Et bæredygtigt design og god kvalitet, har gjort Granitifiandre til en velrenommeret producent, der er kendt for at levere hvad det lover.

Granitifiandre var, og er stadig, med på de nyeste trends, og var nogle af de første producenter til at have fokus på porcelænsfliser i 20×20. Fortsat tænker de innovativt og sørger for, at deres produkter bliver produceret med den nyeste og bedste teknologi. Deres produktion af fliser, klinker og mosaikker, garanterer de, er i den bedste kvalitet og de har også stor fokus på bæredygtighed. Over 250 af deres produkter har fået LEED certifikatet, som betyder de bliver produceret under bæredygtige produktionsforhold. Udover dette, genbruger de også alt hvad de kan for at bibeholde naturen til fremtidige generationer.

Mosaikhjørnet arbejder med Granitifiandre, da firmaet forstår at producere klinker, der egner sig til den private samt i høj grad til projektmarkedet.

Læs mere om Granitifiandre her: Granitifiandre      

Skriv et svar