Flisetrends

Former, farver og spændende mønstre – 70’er stil hitter igen

Vi er blevet mere modige i vores indretning, og farver og mønstre titter frem i flere og flere boliger. Tendensen ses tydeligt blandt vores kunder, som i stigende grad efterspørger anderledes former, mønstre og mere synlige farver. Det er især 70’ernes gyldne toner og materialet terracotta, som hitter igen igen.
Der er heldigvis mange muligheder for at kaste sig ud i en personlig stil uden at omdanne badeværelset til ren farvelade-forvirring. Læg forsigtigt ud med et mindre område i fx brusenichen eller over komfuret i køkkenet til de mere farvestrålende design, eller vælg den mere afdæmpede løsning, hvor du udnytter flisernes form, som fx aflange fliser lagt i sildeben eller hexagon-formede fliser med en spændende overflade, til at skabe dit personlige og unikke univers.

 

Ivy-D---50X100---20''X40''

Jungle getaway

Det’e ik’ løwn. Billedet ovenfor viser faktisk en keramisk porcelænsflise. Overføringsteknikkerne er i dag blevet så avancerede, at stort set alt kan lade sig gøre – også at få frodig junglestemning på badeværelset.

Vores nye fliseserie Botanical Garden er en gave til de modige. Til firstmoverne, der tør skille sig ud og foretage de dristige valg, der får os andre til at sukke af beundring. Og til dig, der drømmer om at bo i en regnskov, men er bange for slanger.

Lad drømmen blive til virkelighed – get into the jungle!

Botanical Garden er en bestillingsvare og kan købes ved at skrive til info@mosaikhjornet.dk


 

Tag strandstemningen med hjem med fliseserien Tisvilde

Terrakotta er tilbage i de danske hjem, og nu kan du også få farverige fliser til væggen i det hotte 70’er-materiale. Vi har skabt en serie med 11 farver fliser målrettet den voksende skare, der tør foretage et modigt og personligt valg i indretningen.

Faktisk er der så meget kant i de nye fliser, at ikke to er identiske; hver enkelt flise er håndlavet og har derfor sit helt eget udtryk. Du kan derfor med fordel mixe farverne og få et unikt og personligt kunstværk, som du selv bestemmer.

Den nye serie er opkaldt efter det historiske fiskeleje Tisvilde i Nordsjælland, og hver enkelt flise bærer et navn, der henviser til det enkle liv i den charmerende by – fx den smukke, himmelblå flise Helene Kilde efter kilden, der helt tilbage til 1200-tallet var kendt for sine helbredende kræfter. Eller den metalliske, gråsorte flise ved navn Musik i Natten, der associerer til det meget populære Musik i Lejet.

Tisvilde fås i 11 farver: Arresø, Ellemose, Helene Kilde, Glimt på Havet, Musik i Natten, Lyng, Solnedgang, Kattegat på en God Dag, Tisvilde Blues, Tisvilde Hegn og Sandflugten.
Fliserne sælges både pr. kvadratmeter og stykvis.

Find dem i shoppen her: Tisvilde

Miks fra din yndlingspalet
Vi har tilladt os at komme med et bud på, hvordan du kan mikse farverne fra Tisvilde-serien. Vi kalder dem ‘Kattegat’, ‘Mormors Sommerhus’ og ‘Troldeskoven’:

 


 

Få 70’ernes gyldne toner i ét moderne udtryk

Happy_web4
Happy er en serie af sjove former og mønstre kombineret i én flise. Det glade 70’er-mønster i gyldne og kølige farver er perfekt til at lave en dekorativ væg i stue, køkken eller bad og kombinere det med fx træ og messing for at få et cool look.

Find den i shoppen her: Happy