Ariostea

Ariostea er Italiensk, men sælger fliser, klinker og mosaikker verden over. Ariostea blev grundlagt i 1961, og har siden da stræbt efter kvalitet, design og omtanke på miljøet. Høj kvalitet blandet med moderne teknologi, har sikret, at firmaet kan producere deres fliser med så lidt spild som muligt. Ariosteas teknologi er unik, og de har blandt andet deres egne højteknologiske ovne, som er dækket af international patentret.

Ariostea producerer kun af udvalgte mineraler, som bliver lagt under pres og brændt under høje temperaturer. På denne måde sørger de for, at deres kvalitet er i top, og fliserne ikke absorberer vand.
Ariostea har en mission om at kombinere høj kvalitet med naturens skønhed. De arbejder hårdt på at finde de bedste materialer, som bliver til de bedste fliser og klinker. Grundet deres høje kvalitet, kan Ariosteas fliser anvendes på både gulv og væg, udendørs og indendørs. De er blandt andet resistente imod frost og kemikalier. Dette gør dem meget lette at rengøre, fordi overfladen er så god til at holde snavs og skidt ude.  
Deres teknologiske udvikling gør dem i stand til at lave fliser og klinker i mange forskellige farver, fordi de kan bibeholde alle de naturlige nuancer. 
De har også arkitekter ansat, som sørger for design og hjælp til kunderne der skal have lagt fliser, klinker eller mosaikker i større bygninger.
Mosaikhjørnet og Ariostea har mange års samarbejde bag sig. Ariostea har altid formået at producere klinker, der passer til det danske marked, og kvaliteten i produkterne sikrer, at vi med glæde og stolthed fortsat præsenterer deres varer.

For at læse mere om Ariostea, klik her: Ariostea