Fitness dk

Funktionel elegance

Fitness dk er en landsdækkende kæde af fitness- og velværecentre, der består af i alt 41 centre. Fitness dk har fokus på kvalitet, også i indretningen af deres centre samt omklædning. Mosaikhjørnet har leveret klinker og mosaikker til 14 centre.

Design af Mette Folkmann/Moodify

Fotos af fotograf Adam Mørk

Moodify

Tegnestuen Moodify blev etableret i 2012 af arkitekt Mette Folkmann, som er uddannet med afgangseksamen fra det Kongelige Danske Kunstakademi i København.
Moodify har senest i januar 2013 åbnet dørene til det tredje, nøglefærdige fitnesscenter for Fitness dk, og har endnu engang bevist, at Moodify kan skabe et eksklusivt og oplevelsesrigt udtryk til opgaver med omfangsrige og meget specifikke funktionskrav.
Den centrale arkitektoniske idé bag de tre centre er ”overgange” – Moodify arbejder specielt med overgangen mellem at træne og gøre sig klar til træningen – altså kontrasten imellem den intime omklædning og det energiske træningsrum – og formår i gennem en række subtile virkemidler at skabe en rummelighed, der skaber de perfekte rammer for aktivitet, velvære og afslapning.

Læs mere om Moodify