Projekt og arkitekt

Vi leverer fliser, klinker og mosaik til arkitekttegnede projekter…

Mosaikhjørnet er kendt for sin store erfaring med mosaik- og fliseprojekter for håndværkere og private. Er du arkitekt og ønsker hjælp til projekteringen, kan vi også byde ind. Vi håndterer gerne større projekter. Og er rent faktisk gennem flere år blevet kendt for at hjælpe håndværkere, arkitekter og entreprenører med valg af fliser og tilbehør til større projekter, så som; hoteller, restauranter, domiciler mm.

D'angleterre

D’ANGLETERRE

Danmarks mest eksklusive hotel er i de senere år blevet kompromisløst renoveret. Vi har i processen leveret fliser til spa og swimmingpool. Resultatet er intet mindre end eminent.

Se flere billeder fra D’angleterre her.

Fitness dk - Foto af Adam Mørk I Design af MoodifyFITNESS DK

fitness dk er en landsdækkende kæde af fitness- og velværecentre, der består af i alt 41 centre. fitness dk har fokus på kvalitet, også i indretningen af deres centre samt omklædning. Mosaikhjørnet har leveret

klinker og mosaikker til 14 centre.

Se billeder fra det seneste indretningsprojekt…

Elizabeth ArdenELIZABETH ARDEN

Mosaikhjørnet har leveret klinker til Glahn Retail’s design til Elizabeth Arden shoppen i Magasin Kongens Nytorv.

Se flere billeder fra Elizabeth Arden…

Wakeup Copenhagen

WAKEUP COPENHAGEN

Wakeup Copenhagen er et cool og moderne hotel, designet af Kim Utzon. Mosaikhjørnet har leveret gulvklinkerne, der passer til hotellets funktionalistiske

og stilrene design.

Læs mere om projektet her…

CROWNE PLAZA

Crowne Plaza Copenhagen Towers’ interiør og arkitektur emmer af klassisk skandinavisk kvalitet. Fliserne blev valgt hos Mosaikhjørnet.

Se flere billeder fra projektet her…