Om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vore medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 25 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Bredt sortiment af fliser

Mosaikhjørnet har egen import af 1. sorterings kvalitetsfliser fra hele verden. Vi udvælger vore leverandører ud fra kvalitet, design og priser. Herved er du sikret et maksimalt udvalg – alt fra eksklusive mærker til prisvenlige løsninger

Desuden er der mulighed for at bestille og købe diverse badeværelsesinteriør som brusevægge og armatur.

20150610_101332

Webshop

Mosaikhjørnets webshop har over 800 varer, og vi kan levere et stort udvalg af kvalitetsfliser til konkurrencedygtige priser til hele Danmark. Vi har også mulighed for at sende varer til Færøerne, Grønland og udlandet – så kontakt os gerne for en pris.

Lad vores showrooms inspirere dit næste flisekøb
Mosaikhjørnet har tre showrooms i henholdsvis Brønshøj, Glostrup og Aalborg. Vi har sammenlagt 1600 m2. Her kan du finde inspiration til alt fra badeværelser, køkken og gulv. Miljøerne er opbygget således, at du kan få et helhedsindtryk med fliser, møbler og tilbehør.

Stort lager af fliser, klinker og mosaik

Med et lager til flere tusind kvadratmeter fliser, har vi mere end 4000 lagerførte varer. Derfor kan du i langt de fleste tilfælde få dine varer med samme dag. Vi får desuden løbende nye varer fra vores leverandører, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dit indretningsprojekt. Har du særlige ønsker, bestiller vi desuden gerne varer hjem.
Mosaikhjørnet er mere end fliser, klinker og mosaik, vi har således også en lang række tilbehør og værktøj til dit murerarbejde.

Vi rådgiver arkitekter om valg af fliser

Er du arkitekt og ønsker hjælp til projekteringen, kan vi også byde ind. Vi håndterer gerne større projekter. Og er rent faktisk gennem flere år blevet kendt for at hjælpe håndværkere, arkitekter og entreprenører med valg af fliser og tilbehør til større projekter, så som; hoteller, restauranter, domiciler mm.

Mosaikhjørnet er etableret i 1963, med generationsskifte i 2007. Læs Mosaikhjørnets historie her…