Villa

Villa

 

Villa er en dansk virksomhed der udvikler, producerer og sælger produkter til hjemmet. Alle Villas produkter er håndfremstillede ud fra en målsætning om autenticitet og bevarelsen af gamle håndværksmetoder.  
Virksomheden blev etableret i 2002, og har hidtil haft speciale i at udvikle havemøbler i kombination med original mosaik. De har egne værksteder i Marokko, Tunesien og Danmark, samt samarbejde med en række kompetente håndværkere.
Villas produkter er til at finde over hele Europa, hvor det dog primært er møbler og havemøbler de har salg af. I de sidste år har de udviklet et interessant sortiment af håndfremstillede fliser fra Marokko.
Om Villa producerer fliser, klinker eller møbler, bliver det gjort efter kriterierne: ægthed, bæredygtighed og fairness. 
Udover kvalitet – og bæredygtigt design, har Villa meget fokus på miljøet. Det er klart en prioritet for dem at bibeholde miljøet, og det kan man se i deres produktion og bygninger. Alle produkter er håndlavede og produktionsbygningerne har fået bedste energimærke fra regeringen. Udover en bæredygtig produktion, lader Villa heller ikke noget gå til spilde. Villa genbruger nemlig overskydende materialer, og minimerer deres spild. Villas design reflekterer Middelhavsområdet, men inddrager dansk design tradition i deres formgivning. Det er en unik kombination, som Villa har udviklet til et meget bæredygtigt design.

Læs mere om Villa her: http://www.allhandmadebutik.dk/brochure

No comments yet.

Skriv et svar