Besøg vores showrooms

 


Vi fokuserer på, at der skal være noget for enhver smag i vores udstillinger. Derfor har vi altid tusindvis af fliser, klinker og mosaikker sat op i vores udstilling, og vi har  over 200 store miljøer, fordelt mellem vores tre afdelinger. Her præsenterer vi forskellige måder at sætte fliser op på og viser, hvordan du kan kombinere fliserne med møbler, armaturer og accessories. Således kan du se, hvordan fliserne ser ud i virkeligheden og blive inspireret til, hvordan netop dit nye badeværelse, køkken, stue, kælder, entre eller eksempelvis terrasse skal se ud i fremtiden.Vi har over 50 års erfaring i at udstille fliser, klinker og mosaikker. Det har vi omsat til Danmarks flotteste og mest moderne udstillinger.

Udstillinger i Glostrup:


Udstillinger i Brønshøj:

 

Udstillinger i Aalborg: 

 

Vi ved godt, at en god udstilling ikke er mere værd end den vejledning og hjælp, man kan få, når spørgsmålene melder sig. Derfor er vi glade for, at vi også har nogle af Danmarks mest passionerede og rutinerede sælgere og konsulenter, som i gennemsnit har over 15 års erfaring i branchen. Vi tror dog på at en god blanding af ungdommens friske ideer kombineret med mange års erfaring, giver os et helt unikt udgangspunkt for at give den bedste service. Derfor tager vi løbende elever ind i virksomheden, så vi sammen kan udvikle os.

Derudover tager vi hver uge imod konsulenter fra hele verden, der præsenterer nyheder fra branchen. Dette sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen, både lokalt og globalt, og det er blandt ande derfor vi er en del af Danmarks mest professionelle og passionerede, specialister inden for fliser, klinker og mosaik.